Szállítás 1-3 munkanapon belül, akár másnapra!

Ingyen szállítás és 3000 Ft értékű ajándékot adunk 15.000 Ft feletti rendelés esetén!

Regisztráció nélküli vásárlás!

(Lásd az AKCIÓ-nál!)

Woodwick gyertyák

Woodwick gyertyák
A webáruházunkban A Yankee ÉS Woodwick illatgyertyák a legnagyobb választékban elérhetőek.

Luxus illatgyertya azok számára, akik egyedi illat élményre, ezzel együtt megnyugtató kényeztetésre vágynak!
 
Mitől olyan különleges a Woodwick gyertya?
 
Ezek a kézzel fújt üvegedényben, fa fedéllel, fakanóccal ellátott egyedi illatgyertyák immáron 2006 óta elérhetőek a lakáskiegészítők kedvelőinek. A fa kanóc szabadalmaztatott részlete, amely a kandallóban égő fa pattogását utánozza, ezzel fokozva az élményt, amikor meggyújtunk egy ilyen gyertyát. De nem csak elegáns, kifinomult megjelenésük miatt olyan közkedveltek, hanem mert olyan illatesszenciát rejtenek, ami utánozhatatlan légkört teremt!
Minden gyertya olyan, akár egy dísztárgy a szobában: váza vagy hajó formájú (ellipszis) kivitelben találhatók meg a kínálatban. Az illat választék pedig valóban egyedülálló, olyan illatokkal kényeztet ez a gyertya bennünket, mint például: Seaside Mimosa, Sea Velvet Tobacco, Salt Vanilla vagy éppen White Teak, csak hogy néhányat említsünk a sok közül. A Trilogy termékcsalád pedig kiválóan összehangolt illatokat rejt magában, meggyújtásával három fantasztikus illattal kényeztethetjük magunkat.
A harmonikus aromákat minőségi paraffin és szójaviasz egészíti ki, melyek biológiailag lebomló anyagok, ugyanakkor meghosszabbítják a gyertya égését. 30-40 vagy akár 110-120 óra égési idővel rendelkező gyertyákból választhatunk.

Woodwick gyertya termékeink


Keresés pontosítása